Centrul National de Informare si
Promovare Turistica Poiana Brasov

| de | en | fr | ro

bowlingbiliardBowling - Biliard

Știm cu toții cât de greu este să găsim un loc în care să ne relaxam și să ne bucurăm din plin de ieșirea cu colegii, prietenii sau familia. De aceea nu căutați prea departe pentru că noi vă oferim soluția!

Centrul de Agrement și Divertiment Poiana Brașov este un spaţiu integrat de distracţie ce se adresează unui target extins, de la tineri până la adulţi şi familii. Cu un design ultra-modern vă punem la dispoziţie o serie de jocuri pentru activităţi recreative, de la bowling şi billiard până la jocuri electronice, de la cele mai clasice până la cele mai noi simulatoare, pentru toate vârstele.

Centrul de Agrement și Divertisment Poiana Brașov deține 8 piste de bowling profesionale QubicaAMF pentru competiții, 2 mini piste pentru copii Highway 66 și 3 mese de billiard din lemn masiv de tec african, mărimea 9”.

QubicaAMF Worldwide este lider mondial în producția și comercializarea de bowling și produse de bowling.

QubicaAMF are peste 75 de ani de experiență, o bază instalată de peste 10.000 de centre din întreaga lume și poate oferi combinația perfectă de echipament pentru bowling, produse și servicii pentru a construi un centru de bowling tradițional, un centru de divertisment FEC sau divertisment pentru a se potrivi oricărui buget.

QubicaAMF este organizatorul QubicaAMF Bowling World Cup, cel mai mare eveniment sportiv anual din punct de vedere al numărului de țări participante, care promovează bowlingul la nivel mondial.

escaladaEscaladă

Cu o suprafață de 250 mp, sala de escaladă a Centrului oferă un panou de cățărare pentru toate vârstele, având suprafețe de ascemsiune variate ca înclinație cu pereți verticali și surplombați, reprezentând un mod încântător de a-ți petrece timpul liber.

Încredere și depășirea limitelor sunt două dintre cuvintele cheie la panoul de cățărat. Nu este necesară o experienţă anterioară pentru a face faţă activităților din sala de escaladă, ci doar echilibru, coordonare şi dorinţă de aventură.

Centrul dispune de toate echipamentele de protecţie necesare. Înainte de a începe activitatea de escaladă, fiecare participant va fi instruit de personalul Centrului, care va explica instrucţiunile de siguranţă şi modul de utilizare al echipamentului.

minigolfMinigolf

Cursul de mini-golf oferit în cadrul Centrului este modelul City Basic 9 constituit din 9 module având diverse grade de dificultate.
Sistemul cursului a fost configurat de către City Golf Europe, principalul designer european de cursuri de mini-golf.

jocurielectroniceJocuri Electronice

Pe lângă toate activitățile prezentate anterior, Centrul pune la dispoziție 12 jocuri moderne în care te poți juca pe simulatoare și un Shuffleboard pe care te poți juca curling dar nu pe gheață, ci pe o masă de lemn.

pongTenis de masa

Tenisul de masă este ideal pentru orice persoană care dorește să se relaxeze prin intermediul unui sport distractiv.
Aici te distrezi, te relaxezi indiferent de vârstă.