Centrul de Agrement

Centrul de Agrement Poiana Brasov

Posibilități de petrecere a timpului liber în stațiunea Poiana Brașov!

Centrul de Agrement este amplasat la poalele pârtiei de schi Bradul, în spatele complexului Capra Neagră, centrul oferă UN MEDIU PLĂCUT PENTRU PETRECEREA TIMPULUI LIBER PRIN ACTIVITĂȚI SPORTIVE ȘI RECREATIVE INDOOR.

Centrul de Agrement și Divertiment Poiana Brașov este un spaţiu integrat de distracţie ce se adresează unui target extins, de la tineri până la adulţi şi familii.
Cu un design ultra-modern vă punem la dispoziţie o serie de jocuri pentru activităţi recreative, de la bowling şi billiard până la jocuri electronice, de la cele mai clasice până la cele mai noi simulatoare, pentru toate vârstele.
Știm cu toții cât de greu este să găsim un loc în care să ne relaxam și să ne bucurăm din plin de ieșirea cu colegii, prietenii sau familia. De aceea nu căutați prea departe pentru că noi vă oferim soluția!

  • Club de BOWLING – care include 8 piste profesionale.
  • 3 mese de BILIARD.
  • sală de JOCURI – electronice, minibowling, minibachet, minifotbal, minihochey, minicurling, airhockey, simulatoare.
  • Sală DE ESCALADĂ – suprafața de 250 mp având pereți de escaladă pentru trei tipuri de dificultate și capacitatea de 10 persoane simultan.
  • Sală de MINIGOLF – 9 module, având capacitatea de maxim 50 persoane.
  • Sală multifuncțională – capacitate de 240 persoane, având posibilitate de extindere până la 700 pers., în funcție de aranjamentul sălii.
  • Spațiu Expozițional de 345 mp situat la etajul I al Centrului.
  • Spațiu de recreere – Bar situat la parterul Centrului.
Bowling - Biliard

Centrul de Agrement și Divertisment Poiana Brașov deține 8 piste de bowling profesionale QubicaAMF pentru competiții, 2 mini piste pentru copii Highway 66 și 3 mese de billiard din lemn masiv de tec african, mărimea 9”.
QubicaAMF Worldwide este lider mondial în producția și comercializarea de bowling și produse de bowling, cu peste 75 de ani de experiență, o bază instalată de peste 10.000 de centre din întreaga lume. Poate oferi combinația perfectă de echipament pentru bowling, produse și servicii pentru a construi un centru de bowling tradițional, un centru de divertisment FEC sau divertisment pentru a se potrivi oricărui buget.
QubicaAMF Bowling World Cup este cel mai mare eveniment sportiv anual din punct de vedere al numărului de țări participante, care promovează bowlingul la nivel mondial.

Centrul de Agrement dispune de 3 mese de biliard "Sam Billiards Regenta". Regenta este un simbol al prestigiului și exclusivității. Mesele oferă o precizie absolută și cea mai bună performanță de joc. Vă puteți bucura de calitatea meselor profesionale precum și a seturilor de bile Super Aramith TV Pro-Cup.

Agrement Poiana Brasov
Escaladă
Escaladă

Cu o suprafață de 250 mp, sala de escaladă a Centrului oferă un panou de cățărare pentru toate vârstele, având suprafețe de ascemsiune variate ca înclinație cu pereți verticali și surplombați, reprezentând un mod încântător de a-ți petrece timpul liber.

Încredere și depășirea limitelor sunt două dintre cuvintele cheie la panoul de cățărat. Nu este necesară o experienţă anterioară pentru a face faţă activităților din sala de escaladă, ci doar echilibru, coordonare şi dorinţă de aventură.

Centrul dispune de toate echipamentele de protecţie necesare. Înainte de a începe activitatea de escaladă, fiecare participant va fi instruit de personalul Centrului, care va explica instrucţiunile de siguranţă şi modul de utilizare al echipamentului.

Agrement Poiana Brasov
Minigolf
Minigolf

Cursul de mini-golf oferit în cadrul Centrului este modelul City Basic 9 constituit din 9 module având diverse grade de dificultate.

Sistemul cursului a fost configurat de către City Golf Europe, principalul designer european de cursuri de mini-golf.

Agrement Poiana Brasov
Jocuri Electronice
Jocuri Electronice

Pe lângă toate activitățile prezentate anterior, Centrul pune la dispoziție 16 jocuri moderne în care te poți juca pe simulatoare și un Shuffleboard pe care te poți juca curling dar nu pe gheață, ci pe o masă de lemn.

Agrement Poiana Brasov
Tenis de masa
Tenis de masa

Tenisul de masă este ideal pentru orice persoană care dorește să se relaxeze prin intermediul unui sport distractiv.

Aici te distrezi, te relaxezi indiferent de vârstă.

Agrement Poiana Brasov
Agrement Poiana Brasov
Knowla
Panou Interactiv Knowla

Panoul interactiv Knowla reprezintă o platformă ce combină lumea virtuală cu mișcarea fizică.
Panoul este activat prin ultrasunetele emise de lovirea mingiilor de panou. Jucătorul utilizează mingi sau pix interctiv pentru a interacționa cu panoul.
De asemenea, este multifuncțional mai ales în educația copiilor, combină metode de învățare cu distracția, tocmai pentru a capta mai ușor atenția.

Activități:

  • panou interactiv cu jocuri distractive sau educative
  • potrivit pentru o persoană, perechi sau grupuri mai mari de maxim 4 persoane
Este un dispozitiv modern care poate scoate în evidență calitățile copiilor precum: spiritul de echipă, spiritul competițional, atenția distributivă, mobilitatea corpului, poate descoperi înclinația către un sport sau către o pasiune.