Parcare

DESPRE PARCARE POIANA MICĂ

Parcarea publică supraetajată din Poiana Mică este cea mai nouă din municipiul Brașov. Are 434 de locuri de parcare și dotări de ultimă generatie. Parcarea este dotata cu 4 case automate de plată care acceptă atât numerar cât și plata cu carduri bancare.
Parcarea mai dispune dispune și de două automate de unde se pot achiziționa cartele de schi, momentan doar cu plata numerar. Pe aceste automate se pot returna și cartelele reîncărcabile de plastic ce nu se mai doresc a fi utilizate cu recuperarea contravalorii acestora.
Parcarea este monitorizată permanent de un dispecerat care are rolul de a îndruma și ajuta turiștii precum și de a asigura respectarea regulamentului de funcționare stabilit prin H.C.L. 258/2017 cu modificările ulterioare.

Orarul de funcționare al parcării este zilnic, de la ora 8.00 – 22.00.

Parcarea publică este deservita în timpul sezonului de schi de linia autobuzului 60 operată de RAT Brașov care face legatura între parcarea din Poiana Mică și partii, având următoarele stații intermediare:

  • Poiana Mică
  • Poiana Brașov
  • Telecabină

Totodată, periodic se face legatura și cu complexul Silver Mountain.

Parcare Terminal Poiana

Contact birou informații: +40774032729 (pentru relații referitoare la operarea parcării) Contact dispecerat RAT Brașov: +40368800600 sau +40734889486 (pentru relații referitoare la operarea liniei 60).